EN KOMEDIE OM JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN…ELLER NOE SOM LIGNER

Om filmen

Vegar Hoel & Sondre Krogtoft Larsen

SYNOPSIS

Stian er 33 år gammel, har lenge slitt med kjærligheten, og etter hvert har han senket kravene sine så mye at han nesten tar til takke med den som vil ha ham. En noe resignert ung mann som har investert i familiebil, og er klar til å fri til sin kjæreste Stine. Men som vanlig for Stian går ting ikke helt som han hadde tenkt seg, og med ett står han nok en gang på bar bakke.

Ensom og forlatt søker han trøst hos sine foreldre, men nok en gang får han en på trynet da han opplever at de tar Stines parti. Når han så oppdager at bestekameraten Anders pleier å frekventere barndomshjemmet hans selv når han ikke er der, og i tillegg er langt mer populær og velkommen, topper det seg for Stian. Han bestemmer seg for å gjøre noe stikk i strid med både sin natur, all fornuft og logisk sans. Han beslutter å oppsøke Robyn, den nydelige blonde svenske jenta han møtte på et Taekwondo-stevne i Umeå seksten år tidligere. I Stians hode er det fullstendig ulogiske det eneste logiske å gjøre i hans situasjon. For hvor usannsynlig det enn kan virke, kanskje er Robyn løsningen på alle hans problemer?

Bestekompisen Anders blir med på lasset, i utgangspunktet fordi han er en så god venn og bare vil Stian vel, men etter hvert skal det skal vise seg at han har sine helt egne grunner for å bli med på turen.

.

Umea4ever

GEIR GRENIS TANKER OM PROSJEKTET

UMEÅ4ever er et originalmanuskript, som har tatt over tre år å utvikle. Underveis har jeg fått hjelp av en mengde mennesker som alle har lagt igjen en del av seg selv i det som nå er på vei til å bli Umeå4ever.

Det har til tider vært en utfordring å holde fokuset på den filmen jeg vil lage, og jeg har av og til følt at jeg nesten har gått meg bort. Men jeg har valgt å ikke forhaste meg. Jeg er derfor tilfreds med at dette har blitt akkurat den historien jeg vil fortelle.

Tanken har vært å lage en intelligent komedie som fungerer på flere nivåer, og jeg er derfor sikker på at den vil engasjere så vel som underholde. UMEÅ4ever er en film som ikke undervurderer sitt publikum, men som forsøker å ta dem med på en reise. En reise der de involverte ikke bare forflytter seg geografisk, men som i overført betydning blir en reise tilbake i tid, der de oppdager nye og glemte sider ved seg selv og deres vennskap.

UMEÅ4ever er en komedie hvor vi møter en hel del interessante mennesker som får innvirkning på våre venners ferd. Bli med på reisen!

Med vennlig hilsen
Geir Greni
Produsent/Regissør/Manusforfatter

 

 

 

Advertisements