EN KOMEDIE OM JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN…ELLER NOE SOM LIGNER

Musikk

NORWEGIAN MODESTY

Norwegian Modesty
Norwegian Modesty Video

Geir Greni har ikke bare skrevet, regissert og produsert Umeå4ever. Som om ikke det var nok dukker han også opp i filmen med sitt eget band, Norwegian Modesty.

Norwegian Modesty består av Geir Greni (vokal, gitar), Vigleik Johannesen (gitar) og Erik Tresselt (bass). På trommer har de fått hjelp av Halvor Høgh Winsnes (Minor Majority) og Lasse Baklien (tidl. Lukestar). Christopher Johansen (Adobe Houses, Mazarin Cut) hjelper til å kore. Geir Greni har tidligere spilt i bandet Pace, men er mest kjent som filmskaper. Vigleik Joannesen har fortid fra indie-bandet Green Club Riviera, og spiller for tiden også i bandet Mazarin Cut. Erik Tresselt er kjent for å ha startet bandet Bigbang sammen med Øystein Greni, og vært litt til og fra som bandmedlem. I dag spiller Erik også med bandet Adobe Houses. Norwegian Modesty er snart aktuelle med sin første langspiller “Mediocrity Rules”, og har fire sanger på soundtracket og i filmen UMEÅ4ever, som kommer på kino 1.april 2011.

Norwegian Modesty filmet fire musikkvideoer i løpet av en helg i Karlstad ifjor. De vil bli tilgjenglige her ettersom de blir ferdig klippet.


Flere av bandets låter kan du høre her: www.norwegianmodesty.com

MAZARIN CUT

Mazarin Cut er en norsk duo som på magisk vis lager indiepop med sing-along-melodier. Bandmedlemmene Jiggy og Chrispy startet bandet i 2010. Bandnavnet refererer til en spesiell måte å forme diamanter på, og som disse steinene er musikken skinnende og verdifull, men ikke nødvendigvis tilgjengelig for alle. Se for deg sønnen til Robert Smith kline med Robyn akkompagnert av Teenage Fanclub. Tekstmessig handler det om alt fra de store spørsmålene i livet til enklere ideer. Misantropi og livsglede i perfekt forening. Bandets mål er å få gitt ut debutplata i andre halvdel av 2011.

Du kan høre flere av bandets låter her: http://www.mazarincut.com/index.php?page=music

 

ADOBE HOUSES
Adobe Houses

Adobe Houses består av Morten Christiansen, Christopher Johansen, Erik Tresselt og Mark Axiak. Musikken har blitt beskrevet av bandet selv som en krysning mellom klassisk vestkyst-rock og moderne amerikansk indie, hvor Crosby, Stills & Nash inviterer Grizzly Bear på nachspiel for å synge hymner til soloppgangen. The Beatles, Guided by Voices, Grizzly Bear, Jayhawks, Dirty Projectors, Justin Vernon og Wilco er andre som har influert bandet. Adobe Houses er for tiden i studio og spiller inn sin debutplate.

Mer kan du høre her: http://www.myspace.com/adobehouses

Advertisements