EN KOMEDIE OM JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN…ELLER NOE SOM LIGNER

Bak kamera


Geir Greni

Produsent/Regissør/Manusforfatter
Geir Greni har bakgrunn fra drama og TV, før han i 1993 valgte å rette fokus mot regi og manus. Etter å ha gått Oslo Film & TV Akademi startet han Snurr Film AS i 1994. Siden den gang har han hatt flere forskjellige funksjoner i ulike deler av filmbransjen. Underveis har han laget kortfilmer og musikkvideoer, som har vært nominerte og vunnet priser både i inn- og utland. Siden 2005 har Greni jobbet med å utvikle spillefilm og TV-drama, og i 2006 utga Norsk Filminstitutt en samle-DVD med hans beste filmer. Ved siden av UMEÅ4ever jobber han også for tiden med å utvikle spillefilmen Pynt (etter Torgrim Eggens roman) og Småfolk, en TV-serie. På www.snurrfilm.com kan du se flere av Grenis tidligere filmer.

 

Nils Petter Devold Midtun
Filmfotograf
Nils Petter har jobbet som freelance filmfotograf i snart 15 år, med hovedvekt på reklame og oppdragsfilm. De senere årene har han gjort en del større dokumentarfilmer som Natural Born Star, Prøvetid og Blod og Ære. Alle har blitt vist på kino.

 
 
Jens Christian Fodstad
Klipper 
er utdannet filmklipper fra prestisjetunge National Film & Television School i London. Han har samarbeidet med Geir Greni i 10 år og har tenkt til å fortsette med det. Fodstad ble i 2010 Amandanominert for sitt arbeid på filmen En ganske snill mann.
 
 
 
Marcus Paus
Komponist
Marcus Paus (f.1979) er en av de mest bestilte og fremførte norske komponister i sin generasjon.Hans omfattende katalog rommer soloverker, kammermusikk, konserter og andre orkesterverker, sanger og kormusikk, samt flere verker for film, teater og fjernsyn, og dessuten operaen “Heksene” (etter Roald Dahl). Paus’ verker er blitt fremført ved alle slags arenaer i inn- og utland, fra New Yorks Carnegie Hall til TV2s ”God morgen, Norge”, og han har vært festspillkomponist ved flere festivaler. I 2009 vakte Paus oppmerksomhet bl.a. med musikken til Sara Johnsens film ”Upperdog”(soundtrack utgitt på MTG Music). Paus er også kjent for sitt  mangeårige samarbeid med billedkunstneren Christopher Rådlund.  I 2011  er Paus aktuell med bl.a  musikken til Geir Grenis film “Umeå4ever”, såvel som med operaen “Askeladden”, bestilt av DNO&B. 
 

 

Marthe Feiring
Produksjonsleder
Marthe er fra Oslo og har en lang fartstid i film- og TV-bransjen, hovedsakelig som produksjonskoordinator. Jobbet sist på Essence of Killing, men har også jobbet på Sykt Lykkelig, Tomme Tønner og Max Manus, samt diverse TV-produksjoner, slik som OSLO-TV, Paradise Hotel, Rockeskolen, Homsepatruljen, Norges Styggeste Rom, Smaken av Norge mm.

 

Runa Granlund
Produksjonssektretær
Runa Granlund er cand. mag fra universitet i Oslo i kulturfag (sosiologi, litteraturvitenskap og mellomfag i teatervitenskap). Hun har tidligere jobbet med flere kortfilmer og spillefilmer, både som produksjonsleder, produksjonsassistent, statistansvarlig, cateringansvarlig, klippeassistent, og som kontorsekretær i et filmproduksjonsselskap.

 

Charlotte Langerud
Castingansvarlig/Produksjonssektretær
Charlotte Langerud er utdannet Kulturarbeider fra Høgskolen i Bø i Telemark, og har tidligere jobbet med flere musikkfestivaler. Hun jobber for Snurr Film som produksjonssekretær med castingfokus/ castingansvarlig for UMEÅ4ever, og er i tillegg klubbleder på en ungdomsklubb.

 

Christopher Johansen
Kommunikasjons- og Webkonsulent
Christopher Johansen jobber som kommunikasjons- og webkonsulent. Det inkluderer å skrive pressemeldinger, forvalte digitale kanaler, se på ulike konsepter mot samarbeidspartnere og promotering av filmen, blant annet viralt, ved hjelp av sosiale medier. Fra tidligere har han bakgrunn fra telekom, medie- og platebransjen.

 

 

 

 

Advertisements